Werken bij

  • Beschik jij over de juiste uitstraling en over een professionele werkhouding?
  • Lijkt het je leuk om door heel het land werkzaam te zijn op diverse beurzen, congressen, zakenborrels en andere evenementen?
  • Kan je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken?
  • En bovenal: denk jij een echte gastheer of gastvrouw te zijn? Dan kan Rent A Hostess jou goed gebruiken!

Je zult aan de slag gaan in de hospitality branche waar een assertieve en enthousiaste houding een vereiste is. Natuurlijk word je daar in begeleid en zal je bovendien de juiste skills aanleren tijdens een van onze hostessentrainingen. Het staat vast dat je te maken krijgt met een variërende werkomgeving en ook je werkagenda is geheel naar eigen zin in te vullen.

Trainingen

Onze Rent A Hostess medewerkers weten wat zij moeten doen voordat het hen gevraagd wordt. Dit inzicht in de hospitality branche ontstaat na jarenlange ervaring op de werkvloer. Bij Rent A Hostess hoef je daarentegen niet jaren op cursus te gaan, maar wordt je in korte tijd klaargestoomd om volledig mee te kunnen draaien.

Wij verzorgen trainingen zodat je over de juiste basiskennis beschik. Een tweetal aan basistrainingen zijn voor iedereen verplicht en daarnaast is je kennis uit te breiden met een oestertraining.

Solliciteren

Wat verwachten wij van jou?
Een representatieve en sociale werkhouding
Je hebt passie voor de hospitality branche en straalt dit ook uit
Je bent bereid jezelf te ontwikkelen op de werkvloer en tijdens de verschillende trainingen.
Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig aan de slag.

Wat kun je van ons verwachten?
Een flexibele werkagenda
Een goed uurloon
Een gezellig team aan collega’s
En… werk! Veel werk!

Klik hier om een open sollicitatie te doen of bekijk hier het vacatureoverzicht! Voor meer informatie kun je bellen naar 010-4115143.

FAQ

Ik weet nooit lang van tevoren wanneer ik beschikbaar ben. Kan ik me dan toch inschrijven?

Jazeker, het is heel simpel.

Zodra bij jou bekend is welke dagen je wel of niet zou kunnen werken, geef je dit aan in je online agenda. Voor de dagen dat je wel beschikbaar bent gaan wij voor jou op zoek naar een leuk project. Natuurlijk ben jij altijd degene die uiteindelijk bepaalt wanneer en hoeveel je werkt.

Ik heb nog niet veel horeca-ervaring. Is dat een bezwaar?

Voordat je door ons de werkvloer wordt opgestuurd, ga je eerst op training. Hier brengen we je alle basiskennis en vaardigheden bij die je nodig zult hebben als butler. Bovendien is bij ieder project een projectbegeleider aanwezig die de contacten met de opdrachtgever onderhoudt en jou vervolgens zal aansturen waar nodig is.

Hoe kom ik op de locatie van de werkplek?

Onze bedrijfsauto’s zorgen ervoor dat jij zonder problemen op de werklocatie arriveert. Wanneer dit niet mogelijk is, is het openbaar vervoer altijd een goed alternatief.

Wat is mijn uurloon en wanneer krijg ik uitbetaald?

Het personeel van Rent A Hostess verdient een zeer goed uurloon. Dit is leeftijdsgebonden, dus neem voor het exacte uurloon contact op met Rent A Hostess Projectbureau. Eens per maand ontvang jij je salaris op bank- of girorekening.

Vacatures

Er zijn geen vacatures beschikbaar